Luni, 29 aprilie 2024 - 9:04:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ciorbă de perişoare a la grec


1 martie 2012

ciorbaperisoareIngrediente


1 kg carne tocată,
2 ceşti orez,
o ceapă,
un albuş de ou,
2 linguri unt,
pătrunjel verde,
sare ,
piper,
2 ouă,
o lămâie.

Mod de preparare

Carnea tocată se amestecă cu orezul spălat şi ales, ceapă tocată mărunt, albuşul de ou, sare şi piper după gust. Cu mâna umezita se fac perişoare mici ce se tăvălesc prin pătrunjel tocat. În oală de 2 l se pune la fiert apa împreună cu unt şi sare.

Când apa clocoteşte se pun cu grijă perişoarele şi se lasa să fiarbă la foc mic. Într-un castron se bat ouăle bine ca pentru omletă, apoi se adauga treptat sucul stors de lămâie continuând bătaia cu ţelul. Se toarnă treptat amestecul în oală cu perişoare,amestecând cu grijă să nu se sfărâme perişoarele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro