Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:49:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ciorbă de porc


4 februarie 2012

ciorbaIngrediente


1 kilogram carne de porc

1 kilogram oase

1 morcov

1 pătrunjel (rădăcină)

păstârnac

1 ţelină (rădăcină)

1 ceapă

2 ardei graşi

2 cartofi

1 dovlecel

1 mână tăiţei

2 roşii sau 1 lingură bulion

1 litru borş

leuştean

pătrunjel (frunze)

sare

 

Mod de preparare

 

Se pun la fiert cu sare oasele şi carnea de porc aproximativ 2 ore, până se desprinde carnea de pe oase. Ceapa, pătrunjelul, morcovul, păstârnacul, ţelina, se dau la robot şi se adaugă în oală. Se lasă la fiert timp de 30 minute. Ardeiul gras, se toacă mărunt. Se curăţă cartofii şi dovlecelul şi se taie cubuleţe. Se adaugă şi  acestea la fiert încă 15 minute, după care se adaugă 1 mână de tăiţei şi roşiile date la robot. După 10 minute se adaugă borşul fiert în prealabil şi se mai dă într-un clocot. Se curăţă, se spală şi se taie leuşteanul şi frunzele de pătrunjel şi se adaugă în ciorbă. Se poate servi cu ardei iute.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro