Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:20:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tartă cu caise


17 iulie 2012

tarta-caiseIngrediente:

500 g caise,

6 ouă,

6 linguri de zahăr

6 de făină,

4 linguri de ulei,

80 g margarină,

un zahăr vanilat,

un praf de copt,

sare.

Mod de preparare

Caisele se spală, se lasă să se usuce, apoi se desfac în două. Se tapetează tava cu hârtie de copt, care se unge cu margarină, apoi se presară cu zahăr. Se aşază caisele, iar peste ele se presară alt strat de zahăr. Albuşurile, în care s-a turnat praful de copt, se mixează până când se fac spumă, apoi se adaugă zahărul şi se amestecă în continuare, până când compoziţia capătă consistenţa unei bezele. Se adaugă şi gălbenuşurile frecate anterior cu ulei, zahărul vanilat şi făina amestecată bine cu praful de copt. Se mixează bine. Această compoziţie se toarnă în tavă, peste caise. Se coace până când tarta este rumenită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro