Joi, 25 aprilie 2024 - 7:44:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tortellini cu piept de pui, ciuperci şi sos de roşii


8 ianuarie 2012

tortelliniIngrediente


500 grame tortellini cu carne

1 piept de pui

1 cutie ciuperci

1 ceapă

4-5 căţei usturoi

2 linguri sos de rosii sau bulion

150-200 grame caşcaval ras

sare

piper

busuioc

oregano

ulei de măsline

 

Mod de preparare


Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi pieptul de pui tăiat şi el bucăţi mici şi ciupercile din conservă şi se călesc până pieptul devine alb. Când este gata se pun 2 linguri de sos de roşii, se amestecă totul bine şi apoi se adaugă apă cât să acopere totul şi condimentele (sare, piper, busuioc, oregano). Se mai lasă să fiarbă până când totul devine un sos gros.

Separat se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se amestecă pastele fierte şi scurse cu sosul fierbinte şi se adaugă şi caşcavalul ras.

Se servesc fierbinţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro