Joi, 25 aprilie 2024 - 6:54:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bezele cu migdale


1 ianuarie 2013

Ingrediente

200 g ştifturi de migdale,

250 g zahăr tos,

3 albuşuri,

1 vîrf de cuţit sare,

2 plicuri zahăr vanilat,

100 g ciocolată amăruie,

2 linguri zahăr pudră sau cacao.

 

Mod de preparare

 

Se prăjesc ştifturile de migdale împreună cu 50 g de zahăr tos pînă ce se rumenesc şi se lasă să se răcească.

Se bat albuşurile spumă împreună cu restul de zahăr tos şi cu zahărul vanilat (turnat în ploaie), pînă ce se topeşte complet zahărul.

Se rupe ciocolata bucăţele şi se încorporează în spuma de albuş, împreună cu migdalele prăjite.

Se ia cîte o linguriţă de compozitie, se pune pe tava de la aragaz, se dau bezelele la cuptor şi se coc 25 min. la 140 grade C.

Se scot din cuptor şi se pudrează cu zahăr farin sau cu cacao.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro