Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:42:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde


11 aprilie 2012

bors-de-mielIngrediente


¾ kg cap de miel şi spata,
4 legături de ceapă verde,
1 legătura pătrunjel,
1/2 legătura leuştean,
1 lingura orez,
sare,
1/2 litru borş,
1 gălbenuş

Mod de preparare

 

Se pune la fiert cu 1 ½ l apă cu sare, capul întreg cu restul de carne tăiată bucăţele, mai întâi bine spălate. Se ia spumă care se formează deasupra, se adăugă ceapă verde tăiată şi orezul curăţit. Când carnea este aproape fiartă, se adăugă borşul fiert separat. Se lasa să mai dea 2-3 clocote împreună. Se adăugă pătrunjelul şi leuşteanul tocat. Se acoperă şi se da deoparte. După gust, se poate drege borşul cu gălbenuş de ou.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro