Luni, 29 aprilie 2024 - 11:59:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chifteluţe din dovlecei


6 mai 2012

dovlecei-chifteleIngrediente

4 dovlecei,

2 ouă,

40 g făină,

sare, piper,

ulei,

100 g caşcaval ras sau smântână.

Mod de preparare

Rade dovleceii de coajă, dă-i pe răzătoarea mare, sărează-i puţin, lasă-i 10 minute şi apoi scurge-i.

După ce s-au scurs de zeamă amestecă-i cu făina, ouăle, puţină sare şi puţin piper. Ia o tigaie, toarnă ulei şi pune-l pe foc să se înfierbânte. Ia cu lingura din compoziţia de dovlecei, pune în tigaie şi presează puţin ca să ia forma unei chiftea.

Prăjeşte-le pe o parte, apoi întoarce-le şi prăjeşte-le şi pe partea cealaltă. Scoate-le şi presară peste ele caşcaval ras sau serveşte-le cu smântână.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro