Ingrediente
1 piept de pui
6-7 felii bacon
1 cutie pasta roşii (500ml)
250 ml frişcă pentru gătit
1 lingura ketchup
1 linurita pasta ardei iute
2 căţei usturoi
1 linguriţă busuioc
1 linguriţă rozmarin
sare, piper
Mod de preparare
Spălam şi feliem pieptul de pui că pentru şniţele. Batem cu tocătorul şi condimentam cu sare şi piper. Peste fiecare felie de bacon aşezăm câte o felie de piept de pui şi rulăm. Ungem cu unt un vas termorezistent şi aşezăm rulourile una lângă alta.
Încălzim frişcă (pentru gătit), adăugăm pasta de roşii, ketchup-ul, pasta de ardei iute şi amestecăm bine până se omogenizează. Adăugăm usturoiul pişat, condimentam cu sare şi piper, lăsăm să dea un clocot şi adăugăm busuiocul şi rozmarinul. Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra puţin pesmet şi dăm la cuptorul preîncălzit aprox 40-45 minute.
Se poate servi cu orice fel de garnitură. Poftă Bună!