Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:41:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Piept de pui toscan cu bacon


26 aprilie 2012

pui-toscanIngrediente


1 piept de pui
6-7 felii bacon
1 cutie pasta roşii (500ml)
250 ml frişcă pentru gătit
1 lingura ketchup
1 linurita pasta ardei iute
2 căţei usturoi
1 linguriţă busuioc
1 linguriţă rozmarin
sare, piper

Mod de preparare


Spălam şi feliem pieptul de pui că pentru şniţele. Batem cu tocătorul şi condimentam cu sare şi piper. Peste fiecare felie de bacon aşezăm câte o felie de piept de pui şi rulăm. Ungem cu unt un vas termorezistent şi aşezăm rulourile una lângă alta.
Încălzim frişcă (pentru gătit), adăugăm pasta de roşii, ketchup-ul, pasta de ardei iute şi amestecăm bine până se omogenizează. Adăugăm usturoiul pişat, condimentam cu sare şi piper, lăsăm să dea un clocot şi adăugăm busuiocul şi rozmarinul. Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra puţin pesmet şi dăm la cuptorul preîncălzit aprox 40-45 minute.
Se poate servi cu orice fel de garnitură. Poftă Bună!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro