Duminică, 24 noiembrie 2024 - 8:18:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Spumă de căpşuni


11 iulie 2012

spumacapsIngrediente:

700 g căpşune,

200 g zahăr pudră,

1 lingură coajă de lămâie rasă,

4 albuşuri de ouă,

1 plic zahăr vanilat,

1 vârf de cuţit sare.

Mod de preparare:

Batem spumă albuşurile cu praful de sare şi după 5 minute adăugaţi zahărul pudră şi cel vanilat. Bateţi spumă încă 4-5 minute astfel încât zahărul să fie bine încorporat. Spălaţi căpşunele şi curăţaţi-le de codiţe, spălaţi-le şi scurgeţi-le bine de apă.

Sfărâmaţi-le apoi cu blenderul, după care amestecaţi-le cu spuma de albuş.

Adăugaţi coaja de lămâie şi omogenizaţi bine spuma de căpşune.

Pentru ornat am folosit căpşune şi frişcă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro