Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:46:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vinete la cuptor


19 iulie 2012

vinete-cuptorIngrediente:

3 vinete mijlocii,

6 roşii,

o legătură de busuioc,

caşcaval ( 200 g),

două linguri ulei de măsline,

6 căţei de usturoi,

sare,

piper.

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele, cu tot cu coajă. Se presară pe fiecare felie sare, piper, usturoi pisat şi busuioc. Se lasă 5 minute. Se unge un vas cu ulei şi se aşază rondelele de vinete. Se pun roşiile tăiate cubuleţe printre ele. Se acoperă cu o folie de aluminiu şi se dă la cuptor 30 de minute. Se scoate folia şi se adaugă caşcavalul ras. Se mai dă la cuptor încă 10 minute.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro