Vineri, 22 noiembrie 2024 - 4:17:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Kalops


10 septembrie 2012

kryddburken01Ingrediente

1 kg carne de vita cu os,

2 linguri de ulei,

2 cepe mari,

2 linguri faina,

300-400 ml apa,

1 lingurita sare,

10 cuisoare,

2 foi de dafin,

3 morcovi mari.

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa taiata felii destul de mari, la fel si morcovul. Se prajesc numai cateva minute intr-o oala cay sa le cuprinda. Se adauga faina, se amesteca de cateva ori, se pune apa, sare si condimente, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert la foc mic 1h 30 min. Se fierbe pana cand carnea va fi frageda. Daca sosul e prea gros, se poate adauga putina apa.

Se serveste cu cartofi fierti, sfecla rosie murata si o dulceata mai acrisoara de coacaze rosii


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro