Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:04:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chiftele de post


27 martie 2012

chifteluteIngrediente


1 cana ciuperci
2 cartofi potriviţi
2 linguri orez
2 cepe mici
praf boia
1 legătura pătrunjel
3 linguri faina
praf sare
praf piper
ulei

Mod de preparare

 

Cartofii se curăţa şi se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapă tocată se căleşte puţin.
Cartofii fierţi se scurg, se pasează şi se amestecă cu orezul fiert, ceapă călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat. Se pune boia, sare şi piper.
Din compoziţia rezultată se fac chifteluţe care se dau prin faina şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc calde.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro