Luni, 29 aprilie 2024 - 4:23:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Calamari prăjiţi


18 mai 2012

calamariIngrediente

400 g calamari proaspeţi sau congelaţi,

6 linguri făină,

250 g bere,

un ou,

sare,

piper alb,

ulei pentru prăjit,

lămâie.

Mod de preparare

Se taie calamarii în inele groase şi se presară cu sare şi piper alb. Într-o farfurie adâncă se bate oul cu berea, cu trei-patru linguri de făină (astfel încât aluatul să nu fie prea apos) şi cu puţină sare. Se pune pe foc un vas adânc, cu ulei, iar când este încins se pun la prăjit inelele de calamari după ce au fost trecute întâi prin făină şi apoi prin compoziţia cu ou şi bere. Se lasă să se rumenească, apoi se scot pe prosoape absorbante şi se servesc cu multă lămâie şi chiar cu salată verde.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro