Duminică, 24 noiembrie 2024 - 4:15:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Dulceaţă din flori de salcâm


28 mai 2012

dulceataIngrediente

1 litru apă

1 kilogram zahăr

400 grame flori de salcâm

zeamă de lămâie de la jumătate de lămâie

1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare

Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros.

Florile se salcâm se spală îm apă rece, li se îndepărtează codiţele şi se pun în sirop. Se adaugă zeama de lămâie şi zahărul vanilat. Se fierbe la foc foarte mic până se leagă (aproximativ 1/2 oră). Se face proba cu picătura în apă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro