Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:46:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ruladă cu miere


20 mai 2012

rulada-miereIngrediente

aluat

două linguri miere,

patru ouă,

o jumătate pahar făină,

o linguriţă praf de copt;

cremă

un pachet unt,

o cutie lapte condensat;

decor

nuci măcinate

patru linguri frişcă.

Mod de preparare

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se amestecă împreună cu mierea, zahărul, făina şi praful de copt. După ce s-au omogenizat, se adaugă şi albuşurile bătute spumă. Se pregăteşte o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Se preîncălzeşte cuptorul. Se toarnă aluatul şi se întinde pe toată suprafaţa tăvii. Se coace cinci minute la 180 de grade. Se scoate din cuptor şi se răstoarnă pe un prosop umed şi se rulează. Se pregăteşte crema, mixând untul cu zahărul condensat. Se derulează prosopul. Se întinde apoi crema şi se rulează din nou. Exteriorul ruladei se unge cu frişcă sau cu cremă, dacă v-a mai rămas, şi se îmbracă în nuci măcinate sau alune.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro