Luni, 29 aprilie 2024 - 11:12:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Îngheţată de pepene roşu


13 august 2012

Inghetata-de-pepene-rosuIngrediente

600 g miez de pepene,

125 g iaurt gras,

100 g frişcă,

4 linguri miere de albine.

Mod de preparare

Se curăţă pepenele de coajă şi seminţe, apoi taie-l cubuleţe potrivite, pe care le băgăm la blender şi îl mixăm.

Zdrobim pepenele bine, până obţinem o pastă fina, amestecăm apoi totul cu miere, iaurt şi frişca care e bătută. Pune compoziţia la congelator, iar după două ore scoate-o şi zdrobeşte acele de gheaţă.

După alte două ore repetăm procesul de mixare pentru a obţine o îngheţată cremoasă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro