Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:34:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Conopidă pane


31 octombrie 2012

Ingrediente

 

un kg conopidă

4 ouă

2-3 linguri făină

 4 linguri pesmet

 sare grunjoasă

 piper alb şi negru măcinat

 2 linguriţe muştar de Dijon

 ulei pentru prăjit

 50 g unt

pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

 

Se  curăţă şi se spală conopida, se rupe în bucăţi mai mici şi se opăreşte în apă cu sare. Se lasă să fiarbă, la foc mic. Separat, se bat ouăle spumă. Se adaugă muştarul, sarea, piperul şi untul topit.

Se cerne făina şi se amestecă împreună cu pesmetul. După ce au fiert bucăţile de conopidă, se scot în sită, se scurg de apă şi se lasă să se răcorească. Se trec prin ouă, făină, ouă şi se prăjesc în uleiul încins. Se scot pe şervet absorbant şi se servesc cu diferite sosuri. Se ornează cu pătrunjel verde.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro