Miercuri, 2 aprilie 2025 - 1:04:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Caşcaval pane


19 ianuarie 2012


cascaval-paneIngrediente


3 felii caşcaval
1 ou
1/2 lingură unt sau ulei
1 lingură pesmet
1/2 lingură făină


Mod de preparare

 

Se taie caşcavalul în felii groase de 1 cm. Se dau prin faină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Se rumenesc în unt sau ulei pe ambele părţi.
Se servesc imediat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 aprilie 2025
Autentificare
stiriactuale.ro