Joi, 2 mai 2024 - 4:01:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cordon bleu


11 februarie 2012

cordon_bleuIngrediente

piept de pui

caşcaval

şuncă presată

ouă

pesmet

sare

piper

ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie de-a lungul şi apoi fiecare bucată se bate pentru a se obţine felii subţiri şi mai întinse.  Feliile din piept de pui se presară cu sare şi piper. Se bat ouăle. Caşcavalul se feliază, de asemenea, cât mai subţire.

O felie de caşcaval alături de o felie de şuncă presată se înconjoară cu o felie din piept de pui şi se introduce mai întâi în ou. Apoi se introduce în pesmet. Şi apoi se trece din nou prin ou.

Apoi se pune la prăjit.

Se serveşte cald diverse garnituri şi salată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro