Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:45:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Budincă de pui


2 martie 2012

budinca-de-puiIngrediente

500 grame piept de pui

40 grame făină

40 grame unt

250 mililitri supă de pui sau 250 ml apă cu 1 cub knorr

200 mililitri smântână

3 bucăţi ouă

caşcaval ras

1 bucată ardei gras sau câte un sfert ardei roşu, galben verde

200 grame parmezan

sare

piper

 

Mod de preparare


Se fierbe carnea de pui şi se taie fâşii. Ouăle se bat cu smântâna, adăugându-se sarea şi piperul. Se topeşte untul, se adaugă supa, se pune făina şi se amestecă bine pentru a nu rămâne cocoloaşe.

Se lasă 5 minute să se odihnească, apoi se adaugă parmezanul şi se amestecă până la omogenizare.  Se adaugă puiul, ardeiul gras tăiat pătrăţele şi ouăle bătute cu smântână.

Se toarnă în tava unsă cu unt şi se lasă 45 minute la cuptor.

Când e aproape gata, se pune caşcavalul ras şi se mai ţine la cuptor până se rumeneşte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro