Ingrediente:
2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane)
2 fasii de ficat de porc
2 fasii de cascaval afumat
4 fasii de ardel sau gogosar proaspat
sare, piper, oregano, cimbru
4 linguri ulei
2 catei de usturoi
o ceapa
50 ml vin alb
o ceasca apa
Mod de preparare:
Dupa ce se curăţăt şi se spală pulpele, se uscă în prosop. Se dezosează pulpa doar la partea superioară. Se aşează în locul osului fâşii de ficat, cascaval şi ardei. Se prind cu scobitori pentru a reda forma iniţială a pulpei. Se amestecă condimentele. Se pudrează pulpele cu acest amestec, se rumenesc uşor pe ambele parţi în uleiul încins, adăugând ceapa, usturoiul, vinul şi apa. Se acoperă vasul şi se lasă să scadă lichidul.
Se servesc cu piure de cartofi sau mamaligă şi salată sau murături.