Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:29:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ouă coapte la cuptor


25 aprilie 2012

oua-coapteIngrediente

ouă

unt

caşcaval

sare

piper

Mod de preparare

În două vase termorezistente se pune câte un cubuleţ de unt.

Se întinde untul pe toata suprafaţa vaselor. Se sparge câte un ou şi se adaugă în fiecare vas. Se condimentează cu sare şi piper. Se introduc în cuptorul preîncălzit, unde se ţin câteva minute.

După ce se scot vasele din cuptor, se răzuieşte caşcaval deasupra ouălor coapte.

Se lasă puţin să se topească caşcavalul. Şi se servesc direct din aceste vase care au fost la cuptor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro