Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:48:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ardei umpluţi cu ciuperci


10 aprilie 2012

ardei-umpluti-cu-ciuperciIngrediente

10 bucăţi ardei pentru umplut

1 bucată morcov

1/2 bucată ţelină (rădăcină)

1 bucată ceapă

1 cană orez

2 linguri bulion

2 cutii ciuperci

sare

piper

mărar

condimente pentru sarmale

roşii

Mod de preparare

Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe.

Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul spălat, ciupecile scurse de zeamă şi bulionul.  Se amestecă pe foc şi se adaugă condimentele şi mărarul tocat mărunt.

Se omogenizează şi se ia vasul de pe foc.

Ardeii se curăţă de cotor şi de seminţe, se presară cu puţină sare şi apoi se umplu cu compoziţia de mai sus. Deasupra se pune câte o rondea de roşie. Ardeii umpluţi se aranjează într-un vas termorezistent, se adaugă apă în vas (sau borş), se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit timp de 45-60 de minute.

Se pot servi atât calzi cât şi reci.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro