Luni, 29 aprilie 2024 - 9:10:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ceşcuţe cu cremă de brânză


3 iulie 2012


cescuteIngrediente


roşii,
cremă de brânză,
albuş de ou fiert,
fâşii de castraveţi.


Mod de preparare

Ceşcuţe cu cremă de brânză este un aperitiv cu brânză deosebit. Musafirii voştri şi adulţii şi copii vor fi cu siguranţă încântaţi de această creaţie.
Tăiaţi partea superipoada a roşiilor astfel încât să aveţi un căpăcel. Goliţi apoi roşiile de miez şi umpleţi cu cremă de brânză. Folosindu-vă de albuşul unui ou fiert faceţi nişte toarte pentru ceşcuţele din roşii. Pentru şi mai mult efect faceţi aburii din fâşiuţe de castravete. Farfurioare ceştii poate deveni căpăcelul de roşie pe care l-aţi tăiat chiar la început.
Ceşcuţele cu cremă de brânză se servesc ca şi aperitiv la orice masă festivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro