Duminică, 28 aprilie 2024 - 10:12:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fursecuri fragede


19 februarie 2012

fursecuriIngrediente


250 grame unt sau margarină

125 grame zahăr

2 plicuri zahăr vanilat

1 ou

3 gălbenuşuri

250 grame făină

150 grame amidon

150 grame ciocolată amăruie pentru glazură

2 linguriţe ulei pentru glazură

 

Mod de preparare

 

Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu. Făina se amestecă cu amidonul şi se încorporează în unt. Cu ajutorul unui şpriţ, se formează coroniţe din aluatul rezultat, care se pun în tava unsă şi tapetată cu hârtie de copt.

Se coc la 200 grade timp de 10-12 minute.

Fursecurile se scot din tavă şi se lasă să se răcească. Se pregăteşte glazura, topind ciocolata pe baie de apă, împreună cu uleiul, amestecând până devine o masă omogenă

Fursecurile se trec prin glazură doar pe jumătate şi se aşează pe hârtie de copt până se întăreşte glazura.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro