Duminică, 28 aprilie 2024 - 8:46:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pui cu susan


11 martie 2012

puisusanIngrediente

500 g piept de pui

150 g susan

sare

piper

ulei pentru prăjit

boia iute

100 g unt

2-3 linguri pesmet

boia dulce

500 g dovlecei

 

Mod de preparare


1. Se curăţă pieptul de pieliţe, se trece printr-un jet de apă şi se lasă la scurs. Se taie pieptul de pui cubuleţe, se condimentează şi se lasă câteva minute la rece.

2. Separat, se curăţă dovleceii, se presară sare şi se pun la fiert în apă. Se lasă 20 de minute şi apoi se scot în sită, la scurs. Se tapetează o tavă cu unt şi pesmet, se pun dovleceii, se presară sare după gust şi se bagă în cuptorul încins.

3. Între timp, se trec bucăţile de pui prin albuş de ou, prin susan şi se pun în uleiul încins să se prăjească. Se lasă 5-6 minute pe o parte şi 5-6 minute pe cealaltă parte.

4. După ce s-au rumenit dovleceii, se scot şi se servesc cu bucăţelele de pui cu susan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro