Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:21:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Subway se extinde agresiv în România


29 iunie 2012

subwayAmericanii de la Subway, care deţin cel mai extins lanţ de restaurante din lume, cu peste 37.000 de restaurante în 100 de ţări la nivel mondial, vor mai deschide în perioada următoare patru noi unităţi în România, urmând a ajunge la şapte.

Subway a intrat pe piaţa locală la începutul lunii aprilie a acestui an cu o unitate în apropiere de Piaţă Victoriei din Capitală, într-o perioadă în care reţeaua Burger King începuse să închidă toate restaurantele de tip fast-food din România.

În următoarele luni urmează a mai fi deschise alte două unităţi Subway în Bucureşti, una în mall-ul Sun Plaza şi o altă în clădirea de birouri BOC din cadrul proiectului UpGround din Pipera.

Proiectul UpGround cuprinde unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale noi din Bucureşti, format din două blocuri cu peste 600 de apartamente, precum şi două clădiri de birouri care au printre chiriaşi companii precum GFK, Intel, Banca Românească, Bancpost sau Raiffeisen Bank.

Pe lista de deschideri viitoare a Subway se numără şi un restaurant în Piteşti, în complexul Romarta, şi un altul în Timişoara, în cadrul centrului comercial Iulius Mall deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu. Primele localuri din provincie ale Subway au fost deschise în alte două proiecte ale lui Iulian Dascălu, şi anume Iulius Mall Cluj şi Palas Iaşi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro