Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:57:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O fostă prezentatoare TV, se vrea şef de stat


12 mai 2016

O fostă prezentatoare de televiziune din Polonia va candida la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna mai curent. Propunerea a fost înaintată de Partidul Social Democrat, a anunţat liderul formaţiunii, Leszek Miller.

„Aş vrea să fiu candidatul întregii stângi poloneze", a declarat în faţa presei frumoasa prezentatoare Magdalena Ogorek, notează Digi24.ro. Până acum, tânăra nu a fost membră a niciunui partid politic şi avea apariţii frecvente în mass-media în rol de expert sau comentator în probleme legate de religie.

Magdalena Okorek are 35 de ani, a fost prezentatoare TV, iar în perioada 2012-2014 a muncit în calitate de consultant al Băncii Naţionale a Poloniei.

Favoritul alegerilor prezidenţiale din Polonia este actualul şef al statului Bronislaw Komorowski, dar oficialul nu şi-a anunţat până acum intenţia de a candida pentru un nou mandat.

Dintre formaţiunile politice, doar Partidul Conservator pentru Dreptate şi Justiţie (PiS) şi-a înaintat anterior un candidat pentru funcţia de şef al statului. Este vorba despre Andrzej Duda, un jurist de 42 de ani, originar din Cracovia.
 

Sursa: ziarulnational.md

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro