Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:20:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan nu vrea să fie...doamnă


30 mai 2012

andreea-balan-afis-silicoane2Andreea Bălan s-a săturat să fie întrebată când se mărită. Artista, care trăieşte o frumoasă poveste de amor cu cântăreţul Keo de 6 ani, a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu vrea să ăşi pună pirostriile. "Meseria mea nu se potriveşte cu statutul de doamnă", spune Andreea.

"Eu şi Keo suntem împreună de 6 ani, iar dacă eu mi-aş dori şi aş deschide discuţia căsătoriei, cu siguranţă, am merge în zona aia. Eu nu mă mărit însă pentru că nu mi-ar plăcea să mi se spună doamnă. Mi se spune domnişoară de ani de zile şi şi îmi place să fiu domnişoară.

Nu mă mai întrebaţi când mă mărit, pentru că nu merge ce fac eu pe scenă, când biciuiesc bărbaţii, cu statutul de doamnă.  Nu se leagă meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie măritată. Îmi doresc să prelungesc cât mai mult tinereţea mea şi vreau să fiu cât mai disponibilă pentru concerte, de aceea eu şi Keo nu prea ne afişăm împreună.

În momentul în care o să fac un copil, pe la 30 de ani, o să mă căsătoresc, ca să-i bucur pe părinţii mei şi pentru a-i oferi copilului o familie", a declarat Andreea Bălan, marţi, în emisiunea "CanCan TV", de la Kanal D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro