Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:10:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De ce minte moldoveanca de pe Costa Concordia?


10 februarie 2012

domnicaRevista italiană Chi a publicat, în noul număr apărut ieri pe piaţă, fotografii cu Francesco Schettino (52 de ani), căpitanul navei Costa Concordia naufragiată luna trecută în Marea Mediterană, şi cu moldoveanca Domnica Ciomortan. Din poze reiese clar că între cei doi exista o relaţie mai mult decât profesională.

Publicaţia Chi are chiar şi pe copertă o poză cu cei doi, care ar fi fost făcută pe 13 decembrie anul trecut, cu o lună înainte de accidentul maritim, într-un restaurant francez din Villefranche- sur-Mer, în timpul unei alte croaziere. Aceasta demonstrează astfel că ei ar fi avut o relaţie de domnimai mult timp, şi nu una de tip profesional, ci amoros, în ciuda faptului că italianul a negat o asemenea ipoteză. Sub titlul “Căpitanul şi moldoveanca. Jurnal de bord”, fotografia îi înfăţişează pe bărbatul şi pe tânăra de 25 de ani zâmbind în faţa unor platouri cu crabi şi stridii, jurnaliştii notând ironic că aşa se distrau ei, în timp ce nevasta lui Francesco îl aştepta pe acesta acasă, împreună cu fiica lor.

În interiorul publicaţiei apar şi poze cu Domnica în costum de baie, în rochie de seară, dar şi cu ea în timp ce distrează alături de câţiva membri ai echipajului companiei Costa. Vasul de lux a naufragiat luna trecută, în largul Italiei. La bord se aflau peste 4.000 de persoane, iar 17 oameni şi-au pierdut viaţa. Se pare că nava s-ar fi scufundat din neatenţia căpitanului, care se află acum în arest la domiciliu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro