Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:33:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Antonescu: Decizia luată, fermă, va fi anunţată după finalul referendumului


1 august 2012

antonescuPreşedintele interimar, Crin Antonescu, a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine decizia de a demisiona dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el răspunzând că decizia să este luată, este fermă, şi va fi anunţată la momentul potrivit, după finalizarea referendumului.

"Eu am proprietatea vorbelor mele şi am de 20 de ani, de când fac politică, proprietatea, înţelesul şi responsabilitatea declaraţiilor mele. Decizia mea este luată, este una fermă, este una în conformitate cu toate principiile pe care am făcut şi fac politică, şi va fi anunţată în momentul potrivit", a spus Antonescu.

El nu a dorit să facă alte comentarii pe acest subiect, precizând că acesta este singurul răspuns, şi a adăugat că, la Cotroceni, în această calitate de preşedinte interimar, nu doreşte să discute nici despre politicianul Crin Antonescu, nici despre PNL şi nici despre altceva.

Antonescu a subliniat că vorbeşte în calitate de preşedinte interimar al României şi că astfel de discuţii au rost şi sens în finalul oficial al acestui referendum.

Rezultatele finale ale referendumului din 29 iulie vor fi făcute publice în cursul zilei de astăzi, de către Biroul Electoral Central.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro