Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:41:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dispensar modern la Cocorăştii Mislii VIDEO


27 noiembrie 2012

Mircea Cosma,  preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  a participat la inaugurarea Centrului Medical din comuna Cocorăştii Mislii.

La eveniment au mai primarii din comunele învecinate, consilieri locali şi câteva zeci de locuitori ai comunei. Nu au lipsit nici deputatul Graţiela Gavrilescu şi senatorul Georgică Severin, cărora primarul Daniel Alexandru a ţinut să le mulţumească pentru sprijinul acordat în cei patru ani de mandat.

Construcţia Centrului Medical a început în luna octombrie 2011, cu fonduri de la bugetul local şi a fost finalizată luna aceasta cu ajutorul Consiliului Judeţean Prahova, valoarea investiţiei fiind de 722.000 lei.

Dispensarul are o suprafaţă de 350 mp   în care  vor  funcţiona două cabinete medicale individuale cu specialitatea medicină de familie, o farmacie modernă, un cabinet stomatologic, iar în într-o anexă va fi amenajat un oficiu poştal.

Până la sfârşitul anului administraţia judeţeană va da în folosinţă încă trei dispensare moderne în comunele Vadu Săpat, Colceag şi Ceptura, iar în următorii ani alte 24 de astfel de unităţi.

Mircea Cosma le-a spus celor prezenţi că sănătatea este prioritatea sa şi nu a ratat ocazia de a-i ataca pe reprezentanţii PDL deoarece „au închis sute de spitale, au tăiat pensii, alocaţii şi salarii”. Şeful CJ s-a întrebat şi de ce candidaţii ARD din Colegiul 1 Senat şi Colegiul 3 Deputaţi nu au fost prezenţi la inaugurarea Centrului Medical.

Dacă vrei să afli ce acuze le-a aduc Mircea Cosma democrat liberalilor urmăreşte materialul video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro