Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:58:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scene fierbinţi cu Angelina Jolie


9 februarie 2012

angelina-jolieAngelina Jolie a fost mereu prezentă în fanteziile bărbaţilor. Şi nu numai, multe femei încearcă să o copieze. De-a lungul anilor, vedeta care e însărcinată din nou, şi-a încântat fanii cu scene apetisante în filmele în care a jucat.

Angelina Jolie e sexy când are umerii goi, când poartă tocuri cui, când sărută pe cineva sau când fixează o persoană cu privirea. E super HOT oricum ar fi, orice ar face. Iar când vine vorba despre sex sau scene erotice, actriţa este demenţială.

jolieÎn pelicula GIA, Angelina Jolie şi Elizabeth Mitchell au o scenă de sex explozivă, care nu poate fi trecută cu vederea. Şi, probabil, nici uitată prea repede.

În Original Sin, Angelina Jolie şi Antonio Banderas formează un cuplu demenţial, care face sex animalic, pasional.

Şi în Mr&Mrs Smith, Angelina face amor cu actualul ei iubit, Brad Pitt, care joacă rolul soţului ei. angel1Şi acum, sexoasa actriţă face amor într-un mod neconvenţional, brutal, care nu implică romantism sau drăgălăşenii, cu doar dorinţă carnală.

Spre deosebire de filmuleţele prezentate mai sus, în pelicula The Tourist, unde joacă altăuri de un alt actor sexy, Johnny Depp, Angelina e mai temperată. Îl sărută drăgăstos pe partenerul angelinaei


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro