Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 5:47:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep e de neoprit la Stuttgart


25 aprilie 2015

Simona Halep a învins-o clar azi pe italianca Sara Errani, a 15-a jucătoare a lumii, scor 6-4, 6-4, după un meci în care a evoluat excelent la retur, însă a suferit din spatele liniei de serviciu.

Simona Halep, care şi-a asigurat deja locul 2 în lume, după ce principala favorită de la Stuttgart, rusoaica Maria Şarapova, a fost eliminată la debut, a trecut azi de combativa Sara Errani, după un meci bizar.

Românca a început meciul cu game câştigat lejer pe propriul serviciu. Au urmat nouă break-uri, iar Simona a câştigat primul set, scor 6-4, după ce ambele jucătoare au strălucit la retur, însă au dezamăgit pe propriul serviciu.

Trendul s-a continuat, în mare parte, şi în manşa secundă. Errani a fost mai eficientă, iar la scorul de 2-2 a reuşit să-şi câştige pentru pima oară serviciul şi a trecut pentru prima oară în avantaj în meci. Halep a răspuns cu hotărâre. A reuşit să întoarcă rapid scorul şi să se desprindă în învingătoare.

Românca în vârstă de 23 de ani a reuşit o serie de patru game-uri câştigate, întreruptă doar de un break al italiencei, şi s-a impus cu tot cu scorul de 6-4 în manşa secundă. Constănţeanca a avut nevoie de trei mingi de meci pentru a câştiga meciul, reuşind, cu greu, să învingă rezistenţa italiencei.

În semifinale, Simona Halep va încrucişa racheta cu  daneza Caroline Wozniacki


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro