Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:11:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep l-a dat afară pe Victor Ioniţă. Cine va fi noul antrenor al româncei?


22 iunie 2015

După evoluţiile mai slabe din ultima vreme, Simona Halep a decis să renunţe la serviciile antrenorului român Victor Ioniţă, cel care a pregătit-o în acest sezon.

Simona Halep, locul 3 mondial, a început în forţă sezonul, cucerind rapid trei trofee – Shenzen, Dubai şi Indian Wells, însă apoi ceva s-a rupt în jocul ei.

După o finală excelentă, deşi pierdută, la Miami, în faţa Serenei Williams, campioana din România a pierdut la Stuttgart, în semifinale, în faţa Carolinei Wozniacki – un meci pe care l-a avut în mână -, repetând aceleaşi greşeli şi în partida din semifinalele de la Roma, cu Carla Suarez Navarro.

Eliminarea prematură de la Roland Garros şi eşecul suferit de curând la Birmingham, pe iarbă, au dus la demiterea lui Victor Ioniţă, care nu a reuşit să lucreze eficient la încrederea constănţencei de 23 de ani.

Simona Halep va fi pregătită în perioada următoare, care include şi turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care debutează peste o săptămână, de Daniel Dobre, un antrenor respectat în România, cu care a colaborat şi în trecut, fiind alături de ea la Turneul Campioanelor din Singapore, anul trecut.

De asemenea, Simona Halep va putea conta şi pe sfaturile lui Darren Cahill, antrenor din programul Adidas, sponsorul tehnic româncei, care face parte din echipă de câteva luni.

Simona Halep trece printr-un moment dificil. Jocul ei are momente strălucitoare, însă nu reuşeşte să menţină ritmul pe durata unui meci întreg.

Daniel Dobre va fi al şaselea antrenor cu care lucrează românca de la începutul ascensiunii ei, în 2013, după Andrei Mlendea, Adrian Marcu, Wim Fissette, Thomas Hogstedt şi Victor Ioniţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro