Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:04:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şerveţelele de masă – mâncare pentru manechine


6 aprilie 2013

Manechinele sunt nevoite să ţină diete extreme de severe pentru a se menţine în formă, negândindu-se la faptul că organismul lor ar putea ceda la un moment dat. Frumuseţea şi supleţea lor se menţine cu mulţe renunţări, în special culinare.


Kristie Clements, un fost editor al revistei Vogue Australia, care s-a aflat în fruntea acestei reviste timp de 13 ani, a scris o carte în care a povestit despre dietele drastice la care recurg fotomodelele pentru a pierde în greutate sau pentru a se menţine suple. Acestea ajung să mănânce serveţele de hârtie pentru a nu muri de foame,  consemnează agenţia EFE citând cotidianul local International Business Times.


Această ştire a făcut mare vâlvă pe internet în ultimele zile şi este inclusă în cartea The Vogue Factor, carte publicata recent în Australia. Fostul editor povesteşte cum de-a lungul carierei sale a trăit nenumărate experienţe ciudate, printre care şi aceea de a vedea cum manechinele ţineau diete foarte drastice. Ea aduce în discuţie un exemplu bizar, acela al unei manechine, care pe durata unei călătorii de trei zile nu a mâncat nici macar o singură data.


Kristie Clements susţine că în momentul în care fetele nu reuşesc să aibă o carieră strălucită în modelling, în Australia, ele aleg să plece în alte ţări şi recurg la astefel de regimuri extrem de severe, pentru a scădea în greutate sau pentru a a se menţine suple şi a ajunge la supleţea tip Paris, idealul Vogue.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro