Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:25:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: „Nu mai candidez la funcţia de prim-ministru!”


29 iulie 2015

Şeful Guvernului, Victor Ponta, spune că în 2016 nu va mai candida la funcţia de prim-ministru, iar această decizie ar fi luat-o pentru că are „mulţi colegi din coaliţia de guvernare care îi pot lua locul la Palatul Victoria”.

„Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vrea să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Însă atunci când a fost întrebat dacă va refuza să mai fie premier vreodată, Ponta a spus „niciodată nu se spune niciodată”.

Fostul preşedinte PSD a mai spus că la alegerile de anul viitor îşi doreşte ca împreună cu UNPR şi ALDE să câştige majoritatea din Parlament şi să formeze din nou Guvernul.

Victor Ponta a explicat şi de ce a susţinut-o pe Rovana Plumb la şefia interimară a PSD.

„În momentul în care eu am decis să mă retrag din funcţie, Liviu Dragnea era şi el retras din funcţie pentru o condamnare şi automonat Rovana Plumb nu are acest punct în care am fost atacat şi eu şi în care poate fi atacat şi Liviu Dragnea. Din acest motiv am susţinut-o pe Rovana Plumb”, a mai spus Victor Ponta, la Antena 3.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro