Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:22:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România, ţară de testare a cartofilor prăjiţi în seu


24 august 2013

România şi India au fost ţări de testare pentru automatele de cartofi prăjiţi în seu de vită, susţine patronul companiei BreakTime Solutions, Tuline Bey, distribuitorul automatelor denumite "Coin frites".

Automatele pentru cartofi prăjiţi funcţionează de ani buni în întreaga lume, iar în România au fost instalate încă din anul 2009, în zona Gării de Nord, potrivit bursa.ro. Aceste automate pentru distribuirea cartofilor prăjiţi utilizau însă tehnologia clasică de gătire

Primul distribuitor automat de cartofi prăjiţi în seu de vită, destinat utilizării comerciale, a fost instalat la parterul unui magazin din Gand, capitala provinciei belgiene Flandra de Est.

Procedura de preparare a cartofilor distribuiţi la automat, mai precis utilizarea seului de vită pentru prăjire, constituie "o premieră", potrivit reprezentanţilor firmei de distribuţie a aparatelor.

"Distribuitoarele automate pentru cartofi prăjiţi în seu au fost testate timp de un an, în India şi România. A fost nevoie de o perioadă de timp pentru a putea dezvolta şi adapta aparatura pentru prepararea cartofilor cu seu de vită", a declarat patronul companiei BreakTime Solutions, Tuline Bey, citat de ziariştii de la L'Avenir.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro