Marţi, 19 martie 2024 - 8:35:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


SINAIA/ Crin Antonescu: Sunt încântat să văd că mai există romantici în politică


10 noiembrie 2012

Crin Antonescu, liderul PNL, şi-a început discursul la Sinaia cu o notă umoristică. "Dragă Mircea, întotdeauna m-am întrebat cum va fi când mă voi retrage din politică. Astăzi,  îmi doresc să ajung să fiu exclus din PNL pentru ... lipsă de romantism. Şi ar fi interesant dacă acest lucru va fi realizat de cuplul Ponta-Roşca sau Tăriceanu-Dragnea", a spus Antonescu, făcând aluzie la discursul lui Roşca, care a spus că va crede întotdeauna în romantismul în politică.

"Este nevoie de discuţii aplicate în fiecare zonă. SIngura şansă a adversarilor noştri este să semene printre noi ideea că suntem dezbinaţi sau că am putea fi dezbinaţi. Nu avem voie să greşim dacă nu ne place un anumit candidat sau dacă eu sunt pesedist sau liberal, iar candidatul nu este din partidul meu. Fiecare vot pierdut de USL este un vot pentru Traian Băsescu şi PDL. Fiecare om care stă acasă îl ţine pe Traian Băsescu la Cotroceni. Orice vot care nu vine la USL e un vot care foloseşte celorlalţi. Avem nevoie de toate voturile care se pot, corect şi democratic obţine. Nu vorbim doar despre cei 50% plus unu. Avem nevoie de majoritate absolută pentru a ne asigura implementarea programului de guvernare", a spus Antonescu.

"Nu putem depinde de UDMR, care ar putea veni cu diverse pretenţii atunci când vom dori modificarea Constituţiei.Trebuie să întărim puterea şi autoritatea Parlamentului", a mai spus Crin Antonescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro