Vineri, 26 aprilie 2024 - 10:19:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gabriela Szabo susţine construirea unei baze sportive la Buşteni


25 aprilie 2015

La Buşteni va fi construită prima bază sportivă, la nivel european, de pe Valea Prahovei. Aceasta va include un stadion, o pistă de atletism şi o sală polivalentă cu dotări moderne. Amplasamentul va fi pe strada Mihai Eminescu, nr. 10-12, în locul actualului stadion din Buşteni.

         Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo a subliniat necesitatea construirii unei baze sportive, la Buşteni, cu fonduri europene. ”Chiar trebuie să construim aici un stadion, şi nu de nivel internaţional, ci european.”, a spus Gabriela Szabo, aflată în vizită în localitate.

         A fost prezent şi Sandu Ion, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, care a ţinut să precizeze că priveliştea oferită de locaţia viitoarei baze sportive este identică aceleia din staţiunea elveţiană Saint Moritz.

La rândul său, Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a spus: ”Am şi o veste, în premieră. Ni s-a aprobat o rută ocolitoare pentru oraşul Buşteni, care va trece chiar prin spatele stadionului, deci vom avea acces direct în această zonă. Lucrările viitoarei centuri ocolitoare vor începe încă din luna iunie.”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro