Vineri, 29 martie 2024 - 5:47:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când gura, bate....realitatea! Umilinţă pentru Vivi Răchită, chiar pe Ilie Oană!


27 ianuarie 2021

Undeva prin vară, chiar înaintea campaniei electorale, un anumit consilier al unui director interimar, se bătea cu pumnul în piept clamând dragostea neţărmurită pentru echipa fanion a oraşului.

Aşa zisa dragoste pentru Petrolul, a stat în spatele rezilierii contractului dintre Chindia Târgovişte şi CSM Ploieşti. Din păcate, rezilierea a fost una la limita legalităţii, singurul care şi-a asumat închiderea contractului cu dâmboviţenii fiind directorul de atunci Ştefan Grozea, sfătuit de veşnicul Valeriu Răchită, cel care ocupa la acel moment un post inexstent de consilier pe probleme de sport.

Ceea ce nu a spus nimeni, public, la acel moment a fost faptul că dâmboviţenii aveau un contract valabil, acceptat inclusiv de oficialii Petrolului Ploieşti şi că investiseră în mentenanţa gazonului de pe Ilie Oană. Banii investiţi pentru reabilitarea gazonului trebuiau compensaţi pentru viitoare partide desfăşurate pe arena ploieşteană.

Dar, cum era campanie electorală, a dat mai bine să rupi un contract, chiar cu riscul de a plăti daune uriaşe şi să ieşi cu declaraţii pompieristice de genul...căt sunt eu la Ploieşti, pe Ilie Oană joacă doar Petrolul şi echipele naţionale!

Deranjant este că declaraţiile managerului leşinat după un job la clubul ploieştean au fost de fapt un lait motiv al campaniei electorale, iar inimoşii suporteri galben-albaştri s-au lăsat păcăliţi, convinşi că dacă Vivi spune, stadionul Ilie Oană va rămâne doar al Petrolului!

Începutul acestei săptămâni a demontat minciuna electorală şi a adus dezamăgirea în sufletele fanilor petrolişti care s-au simţit minţiţi şi trădaţi. 

Chindia Târgovişte a anunţat că va reveni la Ploieşti, pentru cel puţin două partide şi, culmea....va inaugura arena în 2021, înaintea Petrolului! 

Nici de această dată, Valeriu Răchită nu şi-a asumat responsabilitatea, în stilul caracteristic, şi a aruncat pisica în ograda Primăriei lui Andrei Volosevici, inventând colaborări între cele două cluburi. Colaborări care nu au existat şi nici nu vor exista prea curând, mai ales dacă avem în vedere că dâmboviţenii joacă în Liga 1, iar Petrolul încă în Liga a 2a.

Realitatea este că primarul Volosevici a dovedit înţelepciune şi în loc să arunce CSM Ploieşti iar în faliment în urma unui proces pe care Chindia l-ar fi câştigat la orice instanţă din ţara asta, a preferat să îşi calce pe suflet şi să repare lucrurile.

Urătă atitudinea antrenorului-consilier-manager sau ce funcţie o mai avea prin oraşul ăsta, care într-o declaraţie pentru Realitatea Sportivă motiva că decizia e a Primăriei..bal,bla,bla.

Decizia o fi a Primăriei, dar vine să îngroape o secure a unui război din care CSM Ploieşti ar fi urmat să plătească despăgubiri uriaşe. Cu alte cuvinte, o bilă albă pentru edilul Volosevici şi noul director al CSM Ploieşti, una neagră pentru eternul Răchită care ar putea învăţa, măcar în al 12 lea ceas că..gura bate.....continuaţi dvs proverbul...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro