Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:14:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când noaptea cuţitelor lungi nu mai vine!


24 martie 2013

Încă un partid şi-a ales (în cazul acesta re-ales) liderul în obiectivele camerelor de filmat. Haine frumoase, telefoane mobile de ultimă generaţie, pantofi cu tocuri înalte...şi mulţi, mulţi democrat liberali veniţi, cu mic, cu mare, din toate colţurile ţării pentru a-şi alege marele conducător. Conducător care are menirea de a readuce partidul la guvernare!

În opinia multor pedelişti nu prea contează cum...Important este să fie acolo unde se împart bani...Pe „uşa din dos” cum eronat adevărat grăit-a Buldogul Vasile, că până la a ajunge pe uşa din faţă mai e cale lungă şi afaceri multe de întreţinut.

De fapt, cel învins din aceste alegeri este însuşi marele Traian Băsescu. Preşedintele jucător a primit azi o lecţie importantă. Partidul pe care l-a ţinut în spate timp de zece ani i-a întors spatele. Elena Udrea, pupila preşedintelui, a fost înfrântă la un scor destul de strâns şi a demonstrat că, probabil, serviciile anunţaseră un alt rezultat pentru aceste alegeri.

Oricum am remarcat RTV-ul lui Sebastian Ghiţă care a făcut marcaj strâns la Udrea şi pe preşedintele Băsescu care a spus sec „Adio, PDL!”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în filiala Prahova. Cât va mai rezista Roberta Anastase în fruntea filialei, mai ales că şi-a anunţat ferm susţinerea pentru blonda favorită a preşedintelui Băsescu. Interesantă este prietenia dintre cele două, mai ales că Roberta Anastase nu suporta, în urmă cu patru, cinci ani, nicio comparaţie cu Elena Udrea pe care o considera „un produs de televizor”.

Cel care ar putea prelua şefia PDL Prahova este deputatul George Ionescu, un politician lipsit de carismă, înclinat mai mult spre afaceri obscure şi neobişnuit cu discursurile publice sau cu ieşirile la televizor.

Venind după Roberta Anastase, cea care a inventat un aparat de partid fabulos, Ionescu nu are mari şanse de a transforma PDL Prahova într-un veritabil partid de opoziţie.

Dar cine ştie...

Noi suntem doar simpli privitori în spectacolul televizat în care politicienii noştri îşi arogă, întotdeauna, rolul principal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro