Luni, 22 iulie 2024 - 6:21:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OPINII Un nou studiu de caz sau PSD reloaded


9 martie 2021

Săptămâna trecută am scris despre guvernarea actuală la trei luni de la instalarea la Palatul Victoria şi am menţionat şi partidul aflat în opoziţie paradoxal după ce a câştigat alegerile.

Acum mă voi referi strict la acest partid şi la faptul că nu dispune de ceva timp de o figură emblematică care ar putea trage în sus imaginea extrem de şifonată a partidului.

Cu un preşedinte precum Ciolacu, din punctul meu de vedere, nu ai cum să câştigi, nu poţi fi nr. 1 cu un tip lipsit de carismă şi discurs. Nea Marcele, ia lecţii de la conjudeţeană matale Elena Udrea, aia bărbat adevărat boss.

Este drept că orice persoană este mai bună în a conduce PSD decât Viorica douazecidouazeci Dancilă şi totuşi...

Parcă îmi lipseste lumina lui Ilici Ion Iliescu, moştenirea mătuşii Tamara sau plagiatul lui Victoraş Titulescu Ponta
Parca mi-e dor de binita cu lacul Belina a hamsterului încarcerat la Rahova Livache Dragnea. Oare de ce???

Pentru că asta este realitatea Marcele, eşti subţire frate, eşti lipsit de carismă, nu ai discurs şi nici bilele necesare să te impui.
I-aţi un subaltern precum Codrin Ştefanescu, o secretară tânără, un director de imagine, fă ceva că nu îşi va aminti numele tău nici cel ce scrie istoria "mareţului" partid pe care îl conduci. (sau nu)

Băi băiatule pe vremuri striga tata Ilici o dată şi 20.000 de mineri se înfiinţa la Bucureşti cu târnacoape, lopeţi, bate să apere partidul de PNL şi PNŢCD, acum tu dacă strigi nici ecoul nu îţi răspunde.

Să mai amintesc de personajul care ne invita să-i numărăm ouăle?? Nu este cazul, a dovedit singur că nu are aşa ceva, dacă avea făcea şi el un lucru ca lumea nu se împuşcă cu fularul şi era pururi în memoria PSD.

Victoraş? Micul Titulescu şi a lui teza de doctorat plagiată deşi crescut de idolul său Hadrianus Năstase, campion la tir a dovedit ca are potenţial şi o perioadă s-a parcat pe dreapta.
Toţi predecesorii tăi au rămas în istorie Ciolacule, bine nu neapărat ca personaje pozitive, dar au rămas

Tu mă faci să-mi fie dor de Miron Manivela Mitrea, primul lider sindical care a devenit om de partid şi animal politic (că tot este la modă exprimarea asta) primul care a vândut muncitorii pe funcţie de partid că doar a avut şcoala lui Victor Ciorbea.

Şi uite asa închei că deja presimt cum prin aceste rânduri ţi-am săltat capitalul de imagine de la - undeva la 0.
Hai să fii iubit Marcele şi să rămâi în istorie ca cel mai impotent lider de partid.
M...e Marcel, m.. e ce-o mai fi.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
marcel,
psd,
pnl,
pntcd,
ciolacu

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro