Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:56:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pregătiri pentru sfârşitul lumii


17 decembrie 2012

Alegerile parlamentare au trecut. Ne-am ales cu un Parlament uriaş în care au intrat oameni care nici măcar nu visau că vor câştiga un mandat de deputat sau de senator. Iar preşedintele Băsescu a dat peste cap prognozele specialiştilor care anunţau că premierul ar putea fi desemnat abia după anul nou. Dar Traian Băsescu a invitat partidele la Cotroceni, a convocat noul Parlament şi probabil că în zilele următoare îl vom vedea făcând cumpărături pentru a se aproviziona cu tot ce trebuie pentru...sfârşitul lumii.

Că altfel nu se explică nici convocarea parlamentarilor şi nici desemnarea lui Ponta drept premier. Sau poate că Băsescu şi-a găsit o sosie care acţionează în timp ce el s-a retras în Serbia, pe singurul vârf muntos unde nu va ajunge sfârşitul lumii.

Mă uit la televizor şi nu înţeleg toată această strategie de marketing care a dus la o adevărată isterie în ceea ce priveşte apocalipsa. Văd oameni speriaţi, isterici, care fac planuri de aprovizionare, care stabilesc strategii pentru ce vor face pe 22 decembrie. Şi stau să mă întreb cum s-a ajuns la această situaţie?

Este mai mult ca sigur rezultatul poporului minţit de televizor, că dacă sfârşitul lumii ar fi venit în urmă cu 200 de ani sigur nimeni nu ar fi cumpărat sute de litri de apă şi de alimente. Dar cine ştie?  Poate chiar o să vină sfârşitul ăsta. Poate nu vom mai vedea certurile dintre Băsescu şi Ponta, dintre stelişti şi dinamovişti, dintre USL şi ARD (scuze astea nu există că doar Blaga şi Roberta au ajuns în Parlament), dintre câini şi pisici...

Oricum eu ştiu ce o să fac pe 22 decembrie...Mă voi pregăti de Crăciun. Voi împodobi bradul pentru că fetiţa mea chiar îl aşteaptă pe Moş Crăciun... iar la 2 ani nu o interesează nici de  Băsescu, nici de Ponta, nici de Antonescu şi nici de Elena Udrea...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro