Joi, 28 martie 2024 - 2:55:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apel către noul preşedinte al ţării


17 noiembrie 2014

Domnule preşedinte Iohannis,

Noi, cei care suntem aici, acum, oriunde în ţara asta şi în afara ei, în invizibil, pe internet, în faţa televizoarelor sau vizibil, pe stradă, vă cerem în mod explicit să fiţi acel preşedinte mediator chiar din acest moment. Acel preşedinte pe care l-am aşteptat 25 de ani.

Vă cerem să rămâneţi la fel de calm, de echidistant, de vertical şi de înţelept, aşa cum v-aţi prezentat în faţa noastră, a tuturor, şi aţi reuşit să ne adunaţi pe toţi pentru a vă aduce acum ca preşedinte al României şi al nostru.

Şi vă rugăm din adâncul sufletului nostru în această seară să nu faceţi niciodată vreo concesie, să nu negociaţi şi să nu daţi nimănui ocazia să plece fără ca înainte să răspundă pentru tot ceea ce s-a întâmplat timp de 25 de ani cu acest popor, cu noi toţi.

Domnule preşedinte, a cere demisia unui om care până mai acum câteva ora a minţit, a înşelat, a furat, a sfidat şi a ignorat tot ceea ce şi-a dorit orice român din ţară sau de oriunde din lumea asta nu reprezintă acum o opţiune pentru noi toţi.

Aceşti oameni trebuie să rămână în locul în care sunt şi trebuie să fie judecaţi tocmai pentru că sunt în locul în care au fost timp de un sfert de veac din viaţa noastră, iar judecata credem că, de data asta, nu mai trebuie să fie mediată decât de dumneavoastră, preşedintele României, şi făcută de către noi, poporul român.

Aşa este drept şi aşa este corect.

Respectăm instituţiile statului, noi le respectăm, alţii nu au făcut-o, iar încrederea noastră în aceste instituţii este zero  în acest moment.

A ne aştepta că justiţia îşi va face treaba cât de curând în ceea ce îi priveşte pe domnul Ponta şi întreaga clasă politică reprezentativă pentru domnia  sa ar fi o altă mare eroare ca cea comisă cu Nicolae Ceauşescu, care a fost nejudecat de popor, dar ucis de către cei care stau în spatele domnului Ponta şi care au făcut din noi, românii, ceea ce suntem astăzi- un neam care încă mai strigă, după 25 de ani, libertate, libertate, libertate, democraţie, jos comunismul!

Aşa că, domnule preşedinte Iohannis, înainte de a vă felicita cu tot entuziasmul de care suntem capabili acum, vă rugăm să fiţi cu adevărat preşedintele României.

Cu stimă,

Ai dumneavoastră,

Românii


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro