Marţi, 19 martie 2024 - 7:16:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OPINII Studiu de caz după 118 zile


4 martie 2021

După 3 luni de la venirea la putere, guvernarea PNL-USR mă duce cu gândul tot mai mult la Convenţia Democrată şi fiasco-ul ce a urmat.

Deşi atunci Convenţia Democrată promitea 10000 de specialişti şi doar lapte şi miere, ce a urmat pentru cei ce nu au trăit acele vremuri sau erau prea mici sa îşi amintească pot cauta pe Google

Acelaşi lucru se pare că va urma şi acum, pe lângă populismul de care dă dovadă guvernarea PNL-USR şi măsurile antipopulare pe care acesta le adoptă, faptul că la 118 zile de la alegeri deja disensiunile privind modul de guvernare şi tensiunea dintre miniştrii celor două partide par a duce către spargerea coaliţiei.

Nu acum deoarece asta ar însemna să piardă dreptul la guvernare şi chiar dacă niciunul din cele două partide nu a câştigat alegerile, ci culmea un al treilea, alianţa pentru ciolan a făcut ca aceasta struţo cămila de guvern să preia puterea. Vor apărea câţiva care să mă catalogheze drept PSD-ist deşi eu în 90 am votat Raţiu şi acum sunt total apolitic, ba mai mult când aud de politică iau rapid un emetiral.

Dacă în accepţiunea unora sunt simpatizant PSD, ok atunci sunt şi simpatizant PNL că 50% din PNL este compus din foşti membrii PSD care au migrat în PNL de un an încoace mirosind faptul ca PSD va pierde puterea.

Să mai reamintesc faptul că cealaltă jumătate care era în PNL şi înainte de 2020 este şi ea corcită cu PD-ul marinarului?

Că atât sânge în instalaţie au avut încât au renunţat inclusiv la culoarea galbenă amestecând-o cu roşu, iar pe timpul guvernării PDL se lăudau cu un portocaliu de parcă făceau reclamă la Orange 

Deşi nu "halesc" PSD,  măcar ăştia au rămas consecvenţi culorii şi siglei

Cât priveşte ideologia naţional-liberală, doctrina de partid... Maniu se răsuceşte în mormânt precum un pui la rotisor ca actualii pnl-işti mulţi habar nu au despre asa ceva.
Despre USR, nu prea am ce spune, când ai un şef de partid numit Barna, orice comentariu este de prisos, iar cei ce au cap pentru a-l folosi nu doar sa nu fie plouaţi în gât, ştiu ce vreau să spun.

Poate ar trebui să menţionez şi UDMR o adunătură de afacerişti veroşi naţionalişti şi lipsiţi de orice urma de sentiment pro românesc.

Pentru a obţine puţină miere s-au vândut de-a lungul timpului atat psd cât şi PNL fără nici o jena.
Dacă nu mi-ar fi greaţă şi lene as putea pedala pe aceasta temă cel puţin 4/5 ore, iar ce aş debita la adresa politicii şi politicienilor ar refuza tastatura sa suporte

Închei cu o urare pentru actuala alianţă PNL-USR: Să aveţi soarta convenţiei democrate, dar mult mai rapid!!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro