Marţi, 19 martie 2024 - 12:55:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alegerile au trecut, începe iar circul


10 decembrie 2012

Rezultatul alegerilor parlamentare demonstrează că PDL a reuşit să întoarcă România înapoi cu 20 de ani. Ne-am întors la primele alegeri de după Revoluţia din decembrie 1989, când Ion Iliescu şi FSN-ul său zdrobeau fără drept de apel tot ce însemna fărâmă de opoziţie. Dar dacă atunci aruncam vina în cârca necunoaşterii democraţiei, acum vina o poartă exclusiv democra-liberalii şi ale lor măsuri de redresare a economiei.

Românii au demonstrat acum că sunt un popor care nu suportă prea multe şi că în loc să iasă în stradă, aşa cum fac grecii, au preferat să îi amendeze pe cei vinovaţi prin vot.

Scorul zdrobitor scos de USL în alegerile de duminică aruncă România, din nou într-o guvernare fără opoziţie. Românii au demonstrat că s-au săturat de genţile Luis Vuiton ale Elenei Băsescu şi de rochiile Guerlain ale Elenei Udrea.

Şi am ajuns să trimitem în Parlament personaje exotice de genul lui Gigi Becali sau semi analfabeţi precum pseudo liberalul Sorin Teju.

Sunt curioasă cum se va descurca Teju, foarte bolnav de inimă, cu stresul dintr-un Parlament care va trebui să modifice Constituţia (aşa cum au anunţat Ponta şi Antonescu) şi să adopte legi pentru redresarea economiei.

Dar din nefericire, Teju va fi reprezentantul nostru, al prahovenilor, în ceea ce eu consider a fi cel mai slab Parlament din 1990 încoace. Un Parlament care a luat naştere, exclusiv din dorinţa de răzbunare a românilor care s-au trezit peste noapte cu salarii şi pensii tăiate, cu indemnizaţii ale mamelor diminuate şi cu un TVA majorat peste noapte care a dus brusc la creşterea tuturor preţurilor...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro