Vineri, 29 martie 2024 - 2:01:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Unde e secretul?


27 martie 2013

Citesc pe unul dintre siteurile de ştiri din judeţ că alegerile din PSD se vor desfăşura în mare secret...Mai citesc odată că poate nu am înţeles eu bine...doar, doar m-oi dumiri...A făcut Mircea Cosma alegerile înainte? Le-a amânat? 

Când colo, la a treia lectură (deh, eu sunt mai tare de cap că nu am mii de masteruri şi nici nu am fost la Olimpiada de Matematică) constat că marile alegeri secrete sunt în ziua în care ştia toată lumea, adică pe 30 martie. Nu de alta, dar mai marii PSD anunţaseră data Conferinţei Judeţene în conferinţa de presă de după alegerea lui Iulian Bădescu drept preşedinte al PSD Ploieşti.

Ba mai mult, liderii social democraţi au anunţat că reprezentanţii mass media vor avea acces pe tot parcursul alegerilor. Asta în cazul în care nu se vor plictisi prea repede şi nu vor fugi să bea o cafea la Mc Donalds...

Nu pot să înţeleg modul în care aceşti oameni înţeleg să facă presă. Ei nu pot concepe că jurnalismul este o meserie care îşi mănâncă şapte zile din şapte, 24 de ore din 24.  Presupune să pleci pe teren şi când ninge, şi când plouă, şi când sunt 40 de grade afară. Poţi ajunge să vezi creieri întinşi pe asfaltul sfâşiat de explozia unor substanţe chimice (Întrebaţi-l pe colegul Stavri cum a fost la Mihăileşti) sau să filmezi în apă până la brâu chiar dacă afară termometrul arată doar 10 grade.

Nu e o meserie pentru unghii lungi, pentru pantofi cu toc cui sau pentru ţâţe expuse la vedere...

E o meserie care te roade, te macină şi îşi dă satisfacţii nemăsurate. Te îmbrăţişează şi nu te mai lasă să pleci niciodată...           

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro