Marţi, 19 martie 2024 - 10:37:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


13, Babau şi străinii


13 februarie 2013

Râd!

            De ce? Vrea muşchiu meu să râd! Că e mişto să râzi!

            Chiar şi de ce îmi aduc aminte râd... Care e problema? Îmi plătesc DATORIILE! Am ONOARE! Ce pana mea? Voi vi le plătiţi? Aveţi ce zisei eu mai sus?

            Hahahaha!

            Râd că e 13, mă! Şi mă amuză cum tremură o groază de lume că e 13! Frate, soroooo, cu ghinion! Vă daţi seama! Aoleoooo! Uite şi un capac de canalizare! Aoleeoooo! Uite şi o pisică neagră! Ptiu! Două! Aoleoooo! Şit! Cum spune dăştepţii ăştia dă ameroenglezi...

            Am crescut sub teroarea lui Babau, deşi e cea mai cretină chestie să îţi sperii copilul ca să stea cuminte. Nu cred în Babau ca mijloc de educaţie, nu cred că tinerii şi foarte tinerii trebuie educaţi cu biciul. Nici nu trebuie învăţaţi să îşi suprime dorinţe, să refuleze... Nu e o ruşine să ai sex, să ai anumite preferinţe! E ruşine să FURI, să nu plăteşti DATORIILE, să nu respecţi PROMISIUNILE, să nu respecţi VALORILE adevărate...

            Om liber de mic, m-am revoltat de câteva ori pe regimul opresiv la capitolul sexual – nu aveam voie să înjur să scriu sau să desenez cu temă erotică, să mă gândesc la.. şi să fac... Şi am scris pe caietul de telefoane „pula” şi „pizda” şi „futut”... Pe fiecare foaie!

            Da! Părinţii ne-au educat frumos, mai puţin să fim liberi! Nici acum mamei nu îi convine că sunt libertin... Nu înţelege cum e cu chestia asta... mă întreabă din când în când „Iar faci prostii?”, îmi arde şi câte o palmă... Am renunţat să îi mai explic că nu ce faci în dormitor contează şi că a fi om bun înseamnă a munci, a aduce plus valoare, a respecta promisiunile, a iubi aproapele, nu a fi abstinent sexual sau hetero!

            Dintr-o spaimă a lor, părinţii tind să ne înveţe de mici să ne fie frică! Să ne ascundem! Să ne ferim! E de înţeles! E vorba probabiul de o spaimă istorică, intrată în mentalul colectiv... Popor încercat de istorie, a prins frică şi e disperat să supravieţuiască... Doar atât spun acum legat de asta: Nu am supravieţuit ca popor mii de ani fiind fricoşi, ci luptând! Uitaţi trădătorii, sau amintiţi-vi-i cu scârba cuvenită...

            În finalul acestui editorial, despre străini...

            Băi, ce mă amuză când văd românaşii mei cum se impresionează ei în faţa vesticilor, a americanilor, a străinilor în genere.

            Îmi lipseşte chestia asta... Nu reuşesc să fiu impresionat nici de SUA, nici de Germania, de nicio mega putere! Mă doare în paişpe! De-aia nu mai pot eu! Nu am complexe, ba chiar cred că eu, ca român, sunt mai bun ca ei! Sunt cel mai bun! Talentat, bărbat bine, extrem de viril, puternic, muncitor, open minded! Care e problema? Cu ce sunt ei mai buni, mai tari? Poate că sunt mai şmecheri, că sunt mai uniţi, că îşi apără mai bine interesele naţionale... Asta da... se poate! Dar în rest?

            Ia uitaţi ce popor frumos suntem! Sunt toţi leşinaţi după femeile noastre! Şi multe din femeile lor ne caută pe noi, bărbaţii români!

            Nu vreau, mă, vizele voastre! Eu stau aici, în ţara mea, oricât de greu îmi e, că aşa vrea muşchiul meu, mănânc pâinea mea, respir aerul meu, iubesc femeile mele frumoase şi deştepte şi mă voi duce în pământul meu, când va veni vremea!

            În încheiere o chestie: când s-a întors la Roma, după a doua campanie militară în Dacia, Traian se zice că ar fi exclamat: În sfârşit, l-am învins pe cel ce părea de neînvins!

            Păi oare l-ai învis, nea TRAIANE?

            Urmaşii lui trăiesc liberi şi frumoşi şi puternici şi azi, iar imperiul tău e istorie!

            Cine a învins?

            Cine va învinge?

            Dumnezeu va ajuta, fără îndoială, să învingă DREPTATEA!

            Vă pup negru pe alb!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro