Marţi, 19 martie 2024 - 1:38:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Politica de cartier


8 februarie 2022



De mult timp aşteptam incidentul produs ieri în parlamentul României, mai precis altercaţia dintre Simion, liderul H AUR, şi ministrul energiei. Pseudo politicianul Simion nu m-a dezamăgit.

Mă amuzam când vedeam in media prin alte ţări bananiere asemenea episoade fara să iau în calcul probabilitatea de a se produce şi la noi.

După Sosoaca cu apariţiile ei bizare, presărate cu grohăituri ţipete isterice şi onomatopee revărsate fara noimă, a sosit şi băieţaşul dotat cu aere de suporter de pension care vrea sa para ceea ce nu este.

Şi-a clădit notorietatea pe "aburirea" suporterilor echipei naţionale de fotbal a României, mizând pe sprijinul acestora şi în mare parte i-a ieşit.  Spun în mare parte deoarece nu beneficiază de notorietatea pe care şi-a dorit-o in rândul suporterilor, Simion calculând greşit fără a lua în calcul faptul că unii lideri de galerii au coloana vertebrala şi nu pot fi cumpăraţi.

Revenind la incidentul care m-a determinat sa scriu aceste rânduri, este dovada clara a lipsei de cea mai elementară educaţie. Băieţaşul asta fara minime cunoştinţe care să-l recomande pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume( politica) a prins aripi după creşterea partidului pe care îl păstoreşte in sondaje fara sa se întrebe ce a dus la această creştere.  Daca mai punem la socoteală faptul că nu există în interiorul acestei formaţiuni politice oameni ce se pricep sa citească o execuţie bugetară, să facă o predicţie pe politica externă sau sa elaboreze o lege benefica,  avem tabloul complet al H AUR.

După prima repriză de ieri unde Simion a primit cartonaş galben,  aştept cu nerăbdare repriza secundă unde Popescu (ministrul energiei) ar trebui să-i răspundă conform principiului 3 a legii mecanicii lui Newton .


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro